Menu
Your Cart

Blog RSS Feed

30 aug. Ipari ragasztástechnika: tömítőanyagok
epitesiragasztok 0 36
Az ipari ragasztástechnika számos területet foglal magába, így az autóiparban alkalmazott tömítőanyagokét is. A tömítés feladata a felületek egyenetlenségeinek a kiegyenlítése rugalmas, vagy képlékeny alakváltozással; a tömítőanyagoknak tehát úgymond..
30 aug. Ipari ragasztástechnika: szélvédőragasztás
epitesiragasztok 0 30
Az ipari ragasztástechnika egyik fontos területe a szélvédőragasztás, amelyben a Sika szélvédőragasztói a legmagasabb színvonalat képviselik. A modern autók szélvédőit ragasztással rögzítik a helyükre; ez a korábbi autók esetében még széles gumi tömí..
22 júl. A Sikaflex-11 Purform és amit tudni érdemes róla
epitesiragasztok 0 122
A Sikaflex-11 Purform egy nagyszerű, univerzális ragasztó- és tömítőanyag, ami az építőipar egyik kedvence. Válassza Ön is, ha nem szeretne csalódni!  A Sikaflex-11 Purform a legjobb ragasztó- és tömítőanyagok közé tartozik, amelyeket az építőiparban..
22 júl. A Sikaflex Pro3 Purformról: miért érdemes ezt használni?
epitesiragasztok 0 90
A Sikaflex Pro3 Purform a legjobb választás nagy teljesítményt igénylő tömítési feladatok esetén. Keressen érte minket bizalommal Ön is!  Az építőipar és az ipari felhasználás területén különleges követelményeknek kell megfelelniük a felhasznált tömí..
28 jún. Sikaflex ragasztóanyagok és tömítők javításhoz!
epitesiragasztok 0 108
Sikaflex ragasztóanyagokkal és tömítőanyagokkal a javítások otthon is elvégezhetőek! Bízzon a Sikaflex termékeiben, ha jó munkát szeretne végezni! Egy házban, lakásban, ahol élnek, amit aktívan használnak, előbb vagy utóbb megmutatkoznak az elhasznál..
28 jún. Sikaflex tömítéshez és ragasztáshoz!
epitesiragasztok 0 78
Sikaflex termékekkel a tömítés és a ragasztás több, mint tartós! A webáruházunk termék kínálatában minden megvan, ami a minőségi munkához kell! A tömítés és a ragasztás igénye egy ingatlan életének minden fázisában előfordulhat. Az ingatlan megépítés..
24 máj. Sika vízszigeteléssel az élhető otthonért
epitesiragasztok 0 173
Sika vízszigeteléssel megakadályozhatja a talajnedvesség felszívódását. Tegye komfortossá otthonát hatékony injektáló krémmel és falszárító vakolattal! Sokan küzdenek otthonuk falainak nedvesedésével, ugyanis akkor, ha a falszerkezet átereszti a vize..
19 ápr. Sika betonjavító anyagok, az egyszerű megoldás!
epitesiragasztok 0 271
A Sika betonjavító anyagok egyszerű, költséghatékony megoldást kínálnak. Ne kössön kompromisszumot a hibákkal, válassza a megbízható termékeket! A beton nagyon sok külső, káros tényezőnek van kitéve, elég csak a csapadékvízre, hőmérséklet ingadozásra..
28 márc. Sikaflex termékek javításhoz, felújításhoz!
epitesiragasztok 0 230
A Sikaflex termékekkel elégedett lesz! Vásároljon tömítéshez, ragasztáshoz minőségi terméket, amikkel a felújítás simábban megy! A felújítások kisebb nagyobb munkákkal járnak. Ilyenkor burkolatot cserélnek, nyílászárót szerelnek be, bővítenek, sziget..
15 febr. Építőipari anyagok a színvonalas burkoláshoz
0 172
Építőipari anyagok kiváló minőségben, az adott feladatra szabva! Válogasson a helyiség adottságainak és egyedi igényeinek megfelelően! Ahogy az építőiparban mindennek, úgy a burkolásnak is megvannak a maga fortélyai, melyek ismerete nélkül nem lehet ..
24 jan. Zsugorodásmentes kiöntőhabarccsal nincsenek kellemetlen meglepetések!
epitesiragasztok 0 296
A zsugorodásmentes kiöntőhabarccsal garantált a tartós végeredmény. Felejtse el az utólagos javításokat, válassza a kiváló terméket a munkához! A különböző üregek, hézagok, mélyedések rendbetételéhez szükség van kiöntőhabarcsra. Ezzel kapcsolatban fo..
13 dec. Építőipari anyagok felújításhoz is!
epitesiragasztok 0 252
Építőipari anyagok rendkívül széles választékban, kedvező áron, megbízható webshopból! Forduljon hozzánk bizalommal, akár építkezik, akár felújít!  Mindenki tudja, hogy egy építkezéshez számtalan alapanyagra és eszközre van szükség, ez teljesen termé..
Tételek: 1 - 12 / 23 (2 oldal)