Menu
Your Cart

Blog RSS Feed

26 ápr. Építőipari anyagok a színvonalas munkához
epitesiragasztok 0 20
Építőipari webáruház, ahol mindent egy helyen megtalál, méghozzá kiváló minőségben, és a szaktanácsadásnak köszönhetően még hatékonyabb munkát végezhet!A célnak leginkább megfelelő építőipari anyagok beszerzése néha még rutinos szakemberek számára se..
13 ápr. Régi bitumenes lemezfedések, és zsindelyek javítása
0 36
Tetőzsindelyek esetében számos olyan hiba előfordul, amely miatt javítási munkák szükségesek. Ilyen a hiányzó, vagy helytelenül felrakott kezdősor, a helytelen tetőlejtés, vagy akár a hiányzó, vagy helytelenül felrakott alátétlemez. A Sika bitumen al..
24 márc. Beázás, szigárgás megállítása
0 58
Beázás, szivárgás megállítása vízzáró szalaggal.  A Sika bitumen alapú termékei sok esetben a legpraktikusabb vízszigetelési megoldást biztosítják házunk körül. Ezek közé tartozik a Sika MultiSeal szigetelőszalag, amely egy erős, öntapadó, modifikált..
16 márc. Falnedvesség megállítása
0 65
Állítsa meg a falnedvességet szakszerűen! - Az új generációs SikaMur rendszerrel ez egyszerűen megoldható!A talajnedvesség elleni küzdelemnél, az épületszerkezetek megóvásánál a probléma elkendőzése helyett (pl. penészes fal letisztítása) hazánkban i..
Tételek: 1 - 4 / 4 (1 oldal)