Menu
Your Cart

Blog RSS Feed

17 nov. Építőipari webáruházunk nem okoz csalódást Önnek!
epitesiragasztok 0 23
Építőipari webáruház nagy választékkal, kedvező árakkal, gyors szállítással! Forduljon Ön is kis- és nagykereskedelmünkhöz, ha építkezik! Egy építkezés rengeteg alapanyagot és eszközt igényel még abban az esetben is, ha "csak" egy ház kivitelezéséről..
28 okt. Hidegburkolati anyagok és egyéb termékek felújításhoz
0 50
Hidegburkolati anyagokra van szüksége felújításhoz? A webáruházunkban minden anyagot meg tud vásárolni! A hidegburkolati anyagok mellett olyan termékek is megtalálhatóak az építési anyagokat és kiegészítőket forgalmazó webshopunkban, mint amilyenek a..
01 szept. Fugaszalagok a tökéletes vízszigeteléshez!
0 147
Fugaszalagok a precíz vízszigeteléshez. A minőségi termékekkel kiváló munkát végezhet - időtálló megoldások kellemetlen meglepetések nélkül! Legyen szó építkezésről, vízerőművek kivitelezéséről, úszómedencék felújításáról, fontos a megfelelő vízszige..
22 júl. Építőipari anyagok webáruháza: házhoz visszük az alapanyagokat!
epitesiragasztok 0 313
Építőipari anyagok webáruháza, minőségi termékek, online vásárlási lehetőség, válassza a kényelmesebb megoldást a kivitelezéskor! Az építkezések előkészítésével kapcsolatban rengeteg teendő merülhet fel. Ezek közül a legtöbb időt és energiát az alapa..
21 jún. Betonjavítás és felületvédelem: minden egy helyen
epitesiragasztok 0 402
Betonjavításra és felületvédelemre használható termékek széles választékban, kedvező áron, online vásárlási lehetőséggel! A betonból készülő épületelemek és felületek közös tulajdonsága a magas szilárdság és a tartósság, ám még így is képesek megsérü..
27 máj. Tömítő anyagok építőipari felhasználásra
0 445
A tömítő anyagokból is válasszon Sika minőséget! Pontosan milyen termék kapható webáruházunkban és milyen célra használható fel? Az építőipar területén történő felhasználás az egyik leggyakoribb, tömítő anyagokra, ragasztástechnikai termékekre folyam..
26 ápr. Építőipari anyagok a színvonalas munkához
epitesiragasztok 0 169
Építőipari webáruház, ahol mindent egy helyen megtalál, méghozzá kiváló minőségben, és a szaktanácsadásnak köszönhetően még hatékonyabb munkát végezhet!A célnak leginkább megfelelő építőipari anyagok beszerzése néha még rutinos szakemberek számára se..
13 ápr. Régi bitumenes lemezfedések, és zsindelyek javítása
0 221
Tetőzsindelyek esetében számos olyan hiba előfordul, amely miatt javítási munkák szükségesek. Ilyen a hiányzó, vagy helytelenül felrakott kezdősor, a helytelen tetőlejtés, vagy akár a hiányzó, vagy helytelenül felrakott alátétlemez. A Sika bitumen al..
24 márc. Beázás, szigárgás megállítása
0 203
Beázás, szivárgás megállítása vízzáró szalaggal.  A Sika bitumen alapú termékei sok esetben a legpraktikusabb vízszigetelési megoldást biztosítják házunk körül. Ezek közé tartozik a Sika MultiSeal szigetelőszalag, amely egy erős, öntapadó, modifikált..
16 márc. Falnedvesség megállítása
0 198
Állítsa meg a falnedvességet szakszerűen! - Az új generációs SikaMur rendszerrel ez egyszerűen megoldható!A talajnedvesség elleni küzdelemnél, az épületszerkezetek megóvásánál a probléma elkendőzése helyett (pl. penészes fal letisztítása) hazánkban i..
Tételek: 1 - 10 / 10 (1 oldal)