Menu
Your Cart

Blog RSS Feed

19 ápr. Sika betonjavító anyagok, az egyszerű megoldás!
epitesiragasztok 0 53
A Sika betonjavító anyagok egyszerű, költséghatékony megoldást kínálnak. Ne kössön kompromisszumot a hibákkal, válassza a megbízható termékeket! A beton nagyon sok külső, káros tényezőnek van kitéve, elég csak a csapadékvízre, hőmérséklet ingadozásra..
28 márc. Sikaflex termékek javításhoz, felújításhoz!
epitesiragasztok 0 92
A Sikaflex termékekkel elégedett lesz! Vásároljon tömítéshez, ragasztáshoz minőségi terméket, amikkel a felújítás simábban megy! A felújítások kisebb nagyobb munkákkal járnak. Ilyenkor burkolatot cserélnek, nyílászárót szerelnek be, bővítenek, sziget..
15 febr. Építőipari anyagok a színvonalas burkoláshoz
0 68
Építőipari anyagok kiváló minőségben, az adott feladatra szabva! Válogasson a helyiség adottságainak és egyedi igényeinek megfelelően! Ahogy az építőiparban mindennek, úgy a burkolásnak is megvannak a maga fortélyai, melyek ismerete nélkül nem lehet ..
24 jan. Zsugorodásmentes kiöntőhabarccsal nincsenek kellemetlen meglepetések!
epitesiragasztok 0 161
A zsugorodásmentes kiöntőhabarccsal garantált a tartós végeredmény. Felejtse el az utólagos javításokat, válassza a kiváló terméket a munkához! A különböző üregek, hézagok, mélyedések rendbetételéhez szükség van kiöntőhabarcsra. Ezzel kapcsolatban fo..
13 dec. Építőipari anyagok felújításhoz is!
epitesiragasztok 0 162
Építőipari anyagok rendkívül széles választékban, kedvező áron, megbízható webshopból! Forduljon hozzánk bizalommal, akár építkezik, akár felújít!  Mindenki tudja, hogy egy építkezéshez számtalan alapanyagra és eszközre van szükség, ez teljesen termé..
17 nov. Építőipari webáruházunk nem okoz csalódást Önnek!
epitesiragasztok 0 260
Építőipari webáruház nagy választékkal, kedvező árakkal, gyors szállítással! Forduljon Ön is kis- és nagykereskedelmünkhöz, ha építkezik! Egy építkezés rengeteg alapanyagot és eszközt igényel még abban az esetben is, ha "csak" egy ház kivitelezéséről..
28 okt. Hidegburkolati anyagok és egyéb termékek felújításhoz
0 286
Hidegburkolati anyagokra van szüksége felújításhoz? A webáruházunkban minden anyagot meg tud vásárolni! A hidegburkolati anyagok mellett olyan termékek is megtalálhatóak az építési anyagokat és kiegészítőket forgalmazó webshopunkban, mint amilyenek a..
21 szept. Építőipari webáruházunkban megbízható ragasztókat talál!
epitesiragasztok 0 104
Az építőipari webáruház, ahol minden megvan, ami ragaszt! Ne keresgéljen máshol, rendeljen építési ragasztókat olcsón, nagy választékban! Az építőipari webáruházunkban minden típusú ragasztási munkálathoz megtalálja azt a terméket, amivel az anyagoka..
01 szept. Fugaszalagok a tökéletes vízszigeteléshez!
0 342
Fugaszalagok a precíz vízszigeteléshez. A minőségi termékekkel kiváló munkát végezhet - időtálló megoldások kellemetlen meglepetések nélkül! Legyen szó építkezésről, vízerőművek kivitelezéséről, úszómedencék felújításáról, fontos a megfelelő vízszige..
22 júl. Építőipari anyagok webáruháza: házhoz visszük az alapanyagokat!
epitesiragasztok 0 473
Építőipari anyagok webáruháza, minőségi termékek, online vásárlási lehetőség, válassza a kényelmesebb megoldást a kivitelezéskor! Az építkezések előkészítésével kapcsolatban rengeteg teendő merülhet fel. Ezek közül a legtöbb időt és energiát az alapa..
21 jún. Betonjavítás és felületvédelem: minden egy helyen
epitesiragasztok 0 567
Betonjavításra és felületvédelemre használható termékek széles választékban, kedvező áron, online vásárlási lehetőséggel! A betonból készülő épületelemek és felületek közös tulajdonsága a magas szilárdság és a tartósság, ám még így is képesek megsérü..
27 máj. Tömítő anyagok építőipari felhasználásra
0 572
A tömítő anyagokból is válasszon Sika minőséget! Pontosan milyen termék kapható webáruházunkban és milyen célra használható fel? Az építőipar területén történő felhasználás az egyik leggyakoribb, tömítő anyagokra, ragasztástechnikai termékekre folyam..
Tételek: 1 - 12 / 16 (2 oldal)