Menu
Your Cart

Blog RSS Feed

29 szept. Sika és Schönox hideg- és melegburkolati ragasztási rendszerek
0 8
A burkolatragasztási anyagrendszerek segítségével elérhető a tökéletes vízzárás, ám ehhez ismerni kell a lehetőségeket is. A hideg burkolás komplex feladat, mivel több fontos lépést tartalmaz; ide tartozik a felületek előkészítése, a vízszigetelés, a..
28 aug. Sika vízszigetelés: az épületek védelméért
0 67
A Sika vízszigetelő anyagaival garantált a vízzárás – tudjon meg róluk többet alábbi cikkünkből! Az épületek tartóssága és védelme kulcsfontosságú, a vízszigetelés pedig egy olyan kritikus elem, amely hatással van az építmények hosszú élettartamára é..
25 aug. Sika betonjavító anyagok: minőség és tartósság
0 61
A betonjavító anyagok nem csak a sérülések kijavítására, de az új betonelemek tartósságának növelésére is alkalmasak! A betonelemek idővel kopnak és károsodnak, különösen az időjárási viszonyoknak kitett területeken. A Sika – mint vezető építőipari c..
26 júl. SikaMur InjectoCream-100: megoldás a falak vizesedése ellen
epitesiragasztok 0 60
A SikaMur InjectoCream-100 talajnedvesség elleni szigetelő és vízzáró anyag, amely a legújabb generációt képviseli. A vizesedés súlyos károkat okozhat a falakban, ami nem csak költséges javítást jelent, de az épület szerkezeti integritását is veszély..
22 jún. A Sika hidegburkolati rendszereivel nincs lehetetlen!
0 83
A burkolásnak megvan a maga technikája, de egy kis utánajárással kifogástalan eredményt érhet el. Hogy mi a titok? A jól megválasztott hidegburkolati rendszer! Vannak helyiségek, melyek funkciója megköveteli a burkolólapok használatát, ám ma már egyr..
26 máj. SikaMur rendszerrel a vizesedés ellen
epitesiragasztok 0 148
A vizesedés az ingatlantulajdonosok igazi réme, ám a SikaMur egyetlen termékcsalád formájában oldja meg a problémát, méghozzá gyorsan, egyszerűen és költségtakarékosan! Bár a vizesedés előre talán csak esztétikai hibának látszik, valójában annál sokk..
28 ápr. Ragasztás? Tömítés? Sikaflex-11 FC!
epitesiragasztok 0 172
Ragasztáshoz, tömítéshez a puliuretán a legjobb választás, amire a Sika válasza az egyedülálló Purform technológia. Használja ki Ön is a Sikaflex-11 FC előnyeit! Ha felújításra kerül sor, mindig nagy figyelmet kell kapnia a tömítésnek, ragasztásnak, ..
28 márc. Mire és hogyan érdemes használni a Sikaflex tömítő ragasztót?
epitesiragasztok 0 208
A Sika ragasztóival egyszerűbb lesz a felújítás, mint gondolná! Különösen ajánljuk a Sikaflex tömítő ragasztót, melynek használatát most pár tanáccsal is megtámogatjuk. A tavasszal együtt itt a jó idő is, ilyenkor pedig a legtöbb háztulajdonos elkezd..
24 febr. SikaMur rendszer, a talajnedvesség elleni közdelem hatékony eszköze
0 198
Ne hagyja, hogy a talajnedvesség rontsa az ingatlan értékét és kockára tegye a család egészségét, vesse be a SikaMur termékeket a vizesedéssel folytatott harcban! A falak nedvesedéséről rendszerint akkor szereznek tudomást a tulajdonosok, amikor anna..
16 jan. Betonjavító habarcsok a Sika kínálatából
0 250
Betonjavító habarcs segítségével könnyen javíthatóak azok a hibák, amelyek elcsúfítják a felületeket. A beton erős és tartós anyag, ám sajnos nem tart örökké; az átlagos betonelemeket néhány évtized alatt tönkreteheti a csapadék, a hőmérséklet-ingado..
25 nov. SikaMur-InjectoCream, az injektálás mestere
epitesiragasztok 0 355
Nem elég, ha a vízszigetelés időben elkészül, a hatékonysága ennél is fontosabb. Használjon korszerű terméket, mint a SikaMur-InjectoCream! A nedves falak injektálása megakadályozza a víz bejutását a falazatba és hozzájárul a nedvesség felszámolásáho..
08 nov. Vágjon bele a felújításba Sika Boom termékekkel!
0 284
Nem kell tovább kutatnia, ha professzionális segédanyagokat keres a felújításhoz; a Sika Boom termékcsaládban purhabok és ragasztóhabok is megtalálhatóak! Ha szeretné felkészíteni otthonát az igazán hideg téli napokra, érdemes még ősszel belevágnia a..
Tételek: 1 - 12 / 35 (3 oldal)