Menu
Your Cart

Blog RSS Feed

30 nov. Vízszigetelés és ragasztástechnika Sika minőségben
epitesiragasztok 0 224
A Sika vízszigetelésben és ragasztástechnikában is erős. Ha megismerkedik a két termékcsoporttal, biztos lehet benne, hogy nem akar más megoldás után nézni! A Sika egy vezető svájci építőipari anyag gyártó, amely több mint 100 éve van jelen a piacon...
30 okt. A Sika szerepe a vízszigetelésben
0 181
Legyen szó csempe és járólap ragasztásról vagy falban szivárgó nedvesség megakadályozásáról, a Sika termékek tudják a megoldást a vízszigetelés kihívásaira! Az építkezések és nagyobb volumenű felújítások alkalmával rengeteg különféle munkálatra kell ..
29 szept. Sika és Schönox hideg- és melegburkolati ragasztási rendszerek
0 298
A burkolatragasztási anyagrendszerek segítségével elérhető a tökéletes vízzárás, ám ehhez ismerni kell a lehetőségeket is. A hideg burkolás komplex feladat, mivel több fontos lépést tartalmaz; ide tartozik a felületek előkészítése, a vízszigetelés, a..
28 aug. Sika vízszigetelés: az épületek védelméért
0 253
A Sika vízszigetelő anyagaival garantált a vízzárás – tudjon meg róluk többet alábbi cikkünkből! Az épületek tartóssága és védelme kulcsfontosságú, a vízszigetelés pedig egy olyan kritikus elem, amely hatással van az építmények hosszú élettartamára é..
25 aug. Sika betonjavító anyagok: minőség és tartósság
0 324
A betonjavító anyagok nem csak a sérülések kijavítására, de az új betonelemek tartósságának növelésére is alkalmasak! A betonelemek idővel kopnak és károsodnak, különösen az időjárási viszonyoknak kitett területeken. A Sika – mint vezető építőipari c..
26 júl. SikaMur InjectoCream-100: megoldás a falak vizesedése ellen
epitesiragasztok 0 183
A SikaMur InjectoCream-100 talajnedvesség elleni szigetelő és vízzáró anyag, amely a legújabb generációt képviseli. A vizesedés súlyos károkat okozhat a falakban, ami nem csak költséges javítást jelent, de az épület szerkezeti integritását is veszély..
22 jún. A Sika hidegburkolati rendszereivel nincs lehetetlen!
0 197
A burkolásnak megvan a maga technikája, de egy kis utánajárással kifogástalan eredményt érhet el. Hogy mi a titok? A jól megválasztott hidegburkolati rendszer! Vannak helyiségek, melyek funkciója megköveteli a burkolólapok használatát, ám ma már egyr..
26 máj. SikaMur rendszerrel a vizesedés ellen
epitesiragasztok 0 287
A vizesedés az ingatlantulajdonosok igazi réme, ám a SikaMur egyetlen termékcsalád formájában oldja meg a problémát, méghozzá gyorsan, egyszerűen és költségtakarékosan! Bár a vizesedés előre talán csak esztétikai hibának látszik, valójában annál sokk..
28 ápr. Ragasztás? Tömítés? Sikaflex-11 FC!
epitesiragasztok 0 306
Ragasztáshoz, tömítéshez a puliuretán a legjobb választás, amire a Sika válasza az egyedülálló Purform technológia. Használja ki Ön is a Sikaflex-11 FC előnyeit! Ha felújításra kerül sor, mindig nagy figyelmet kell kapnia a tömítésnek, ragasztásnak, ..
28 márc. Mire és hogyan érdemes használni a Sikaflex tömítő ragasztót?
epitesiragasztok 0 362
A Sika ragasztóival egyszerűbb lesz a felújítás, mint gondolná! Különösen ajánljuk a Sikaflex tömítő ragasztót, melynek használatát most pár tanáccsal is megtámogatjuk. A tavasszal együtt itt a jó idő is, ilyenkor pedig a legtöbb háztulajdonos elkezd..
24 febr. SikaMur rendszer, a talajnedvesség elleni közdelem hatékony eszköze
0 282
Ne hagyja, hogy a talajnedvesség rontsa az ingatlan értékét és kockára tegye a család egészségét, vesse be a SikaMur termékeket a vizesedéssel folytatott harcban! A falak nedvesedéséről rendszerint akkor szereznek tudomást a tulajdonosok, amikor anna..
16 jan. Betonjavító habarcsok a Sika kínálatából
0 371
Betonjavító habarcs segítségével könnyen javíthatóak azok a hibák, amelyek elcsúfítják a felületeket. A beton erős és tartós anyag, ám sajnos nem tart örökké; az átlagos betonelemeket néhány évtized alatt tönkreteheti a csapadék, a hőmérséklet-ingado..
Tételek: 1 - 12 / 37 (4 oldal)