Menu
Your Cart

Blog RSS Feed

26 máj. SikaMur rendszerrel a vizesedés ellen
epitesiragasztok 0 23
A vizesedés az ingatlantulajdonosok igazi réme, ám a SikaMur egyetlen termékcsalád formájában oldja meg a problémát, méghozzá gyorsan, egyszerűen és költségtakarékosan! Bár a vizesedés előre talán csak esztétikai hibának látszik, valójában annál sokk..
28 ápr. Ragasztás? Tömítés? Sikaflex-11 FC!
epitesiragasztok 0 71
Ragasztáshoz, tömítéshez a puliuretán a legjobb választás, amire a Sika válasza az egyedülálló Purform technológia. Használja ki Ön is a Sikaflex-11 FC előnyeit! Ha felújításra kerül sor, mindig nagy figyelmet kell kapnia a tömítésnek, ragasztásnak, ..
28 márc. Mire és hogyan érdemes használni a Sikaflex tömítő ragasztót?
epitesiragasztok 0 114
A Sika ragasztóival egyszerűbb lesz a felújítás, mint gondolná! Különösen ajánljuk a Sikaflex tömítő ragasztót, melynek használatát most pár tanáccsal is megtámogatjuk. A tavasszal együtt itt a jó idő is, ilyenkor pedig a legtöbb háztulajdonos elkezd..
24 febr. SikaMur rendszer, a talajnedvesség elleni közdelem hatékony eszköze
0 114
Ne hagyja, hogy a talajnedvesség rontsa az ingatlan értékét és kockára tegye a család egészségét, vesse be a SikaMur termékeket a vizesedéssel folytatott harcban! A falak nedvesedéséről rendszerint akkor szereznek tudomást a tulajdonosok, amikor anna..
16 jan. Betonjavító habarcsok a Sika kínálatából
0 174
Betonjavító habarcs segítségével könnyen javíthatóak azok a hibák, amelyek elcsúfítják a felületeket. A beton erős és tartós anyag, ám sajnos nem tart örökké; az átlagos betonelemeket néhány évtized alatt tönkreteheti a csapadék, a hőmérséklet-ingado..
25 nov. SikaMur-InjectoCream, az injektálás mestere
epitesiragasztok 0 229
Nem elég, ha a vízszigetelés időben elkészül, a hatékonysága ennél is fontosabb. Használjon korszerű terméket, mint a SikaMur-InjectoCream! A nedves falak injektálása megakadályozza a víz bejutását a falazatba és hozzájárul a nedvesség felszámolásáho..
08 nov. Vágjon bele a felújításba Sika Boom termékekkel!
0 208
Nem kell tovább kutatnia, ha professzionális segédanyagokat keres a felújításhoz; a Sika Boom termékcsaládban purhabok és ragasztóhabok is megtalálhatóak! Ha szeretné felkészíteni otthonát az igazán hideg téli napokra, érdemes még ősszel belevágnia a..
30 aug. Ipari ragasztástechnika: tömítőanyagok
epitesiragasztok 0 277
Az ipari ragasztástechnika számos területet foglal magába, így az autóiparban alkalmazott tömítőanyagokét is. A tömítés feladata a felületek egyenetlenségeinek a kiegyenlítése rugalmas, vagy képlékeny alakváltozással; a tömítőanyagoknak tehát úgymond..
30 aug. Ipari ragasztástechnika: szélvédőragasztás
epitesiragasztok 0 242
Az ipari ragasztástechnika egyik fontos területe a szélvédőragasztás, amelyben a Sika szélvédőragasztói a legmagasabb színvonalat képviselik. A modern autók szélvédőit ragasztással rögzítik a helyükre; ez a korábbi autók esetében még széles gumi tömí..
22 júl. A Sikaflex-11 Purform és amit tudni érdemes róla
epitesiragasztok 0 708
A Sikaflex-11 Purform egy nagyszerű, univerzális ragasztó- és tömítőanyag, ami az építőipar egyik kedvence. Válassza Ön is, ha nem szeretne csalódni!  A Sikaflex-11 Purform a legjobb ragasztó- és tömítőanyagok közé tartozik, amelyeket az építőiparban..
22 júl. A Sikaflex Pro3 Purformról: miért érdemes ezt használni?
epitesiragasztok 0 320
A Sikaflex Pro3 Purform a legjobb választás nagy teljesítményt igénylő tömítési feladatok esetén. Keressen érte minket bizalommal Ön is!  Az építőipar és az ipari felhasználás területén különleges követelményeknek kell megfelelniük a felhasznált tömí..
28 jún. Sikaflex ragasztóanyagok és tömítők javításhoz!
epitesiragasztok 0 294
Sikaflex ragasztóanyagokkal és tömítőanyagokkal a javítások otthon is elvégezhetőek! Bízzon a Sikaflex termékeiben, ha jó munkát szeretne végezni! Egy házban, lakásban, ahol élnek, amit aktívan használnak, előbb vagy utóbb megmutatkoznak az elhasznál..
Tételek: 1 - 12 / 30 (3 oldal)