Menu
Your Cart

Blog RSS Feed

16 jan. Betonjavító habarcsok a Sika kínálatából
0 18
Betonjavító habarcs segítségével könnyen javíthatóak azok a hibák, amelyek elcsúfítják a felületeket. A beton erős és tartós anyag, ám sajnos nem tart örökké; az átlagos betonelemeket néhány évtized alatt tönkreteheti a csapadék, a hőmérséklet-ingado..
25 nov. SikaMur-InjectoCream, az injektálás mestere
epitesiragasztok 0 82
Nem elég, ha a vízszigetelés időben elkészül, a hatékonysága ennél is fontosabb. Használjon korszerű terméket, mint a SikaMur-InjectoCream! A nedves falak injektálása megakadályozza a víz bejutását a falazatba és hozzájárul a nedvesség felszámolásáho..
08 nov. Vágjon bele a felújításba Sika Boom termékekkel!
0 103
Nem kell tovább kutatnia, ha professzionális segédanyagokat keres a felújításhoz; a Sika Boom termékcsaládban purhabok és ragasztóhabok is megtalálhatóak! Ha szeretné felkészíteni otthonát az igazán hideg téli napokra, érdemes még ősszel belevágnia a..
30 aug. Ipari ragasztástechnika: tömítőanyagok
epitesiragasztok 0 182
Az ipari ragasztástechnika számos területet foglal magába, így az autóiparban alkalmazott tömítőanyagokét is. A tömítés feladata a felületek egyenetlenségeinek a kiegyenlítése rugalmas, vagy képlékeny alakváltozással; a tömítőanyagoknak tehát úgymond..
30 aug. Ipari ragasztástechnika: szélvédőragasztás
epitesiragasztok 0 156
Az ipari ragasztástechnika egyik fontos területe a szélvédőragasztás, amelyben a Sika szélvédőragasztói a legmagasabb színvonalat képviselik. A modern autók szélvédőit ragasztással rögzítik a helyükre; ez a korábbi autók esetében még széles gumi tömí..
22 júl. A Sikaflex-11 Purform és amit tudni érdemes róla
epitesiragasztok 0 395
A Sikaflex-11 Purform egy nagyszerű, univerzális ragasztó- és tömítőanyag, ami az építőipar egyik kedvence. Válassza Ön is, ha nem szeretne csalódni!  A Sikaflex-11 Purform a legjobb ragasztó- és tömítőanyagok közé tartozik, amelyeket az építőiparban..
22 júl. A Sikaflex Pro3 Purformról: miért érdemes ezt használni?
epitesiragasztok 0 212
A Sikaflex Pro3 Purform a legjobb választás nagy teljesítményt igénylő tömítési feladatok esetén. Keressen érte minket bizalommal Ön is!  Az építőipar és az ipari felhasználás területén különleges követelményeknek kell megfelelniük a felhasznált tömí..
28 jún. Sikaflex ragasztóanyagok és tömítők javításhoz!
epitesiragasztok 0 202
Sikaflex ragasztóanyagokkal és tömítőanyagokkal a javítások otthon is elvégezhetőek! Bízzon a Sikaflex termékeiben, ha jó munkát szeretne végezni! Egy házban, lakásban, ahol élnek, amit aktívan használnak, előbb vagy utóbb megmutatkoznak az elhasznál..
28 jún. Sikaflex tömítéshez és ragasztáshoz!
epitesiragasztok 0 161
Sikaflex termékekkel a tömítés és a ragasztás több, mint tartós! A webáruházunk termék kínálatában minden megvan, ami a minőségi munkához kell! A tömítés és a ragasztás igénye egy ingatlan életének minden fázisában előfordulhat. Az ingatlan megépítés..
24 máj. Sika vízszigeteléssel az élhető otthonért
epitesiragasztok 0 273
Sika vízszigeteléssel megakadályozhatja a talajnedvesség felszívódását. Tegye komfortossá otthonát hatékony injektáló krémmel és falszárító vakolattal! Sokan küzdenek otthonuk falainak nedvesedésével, ugyanis akkor, ha a falszerkezet átereszti a vize..
19 ápr. Sika betonjavító anyagok, az egyszerű megoldás!
epitesiragasztok 0 432
A Sika betonjavító anyagok egyszerű, költséghatékony megoldást kínálnak. Ne kössön kompromisszumot a hibákkal, válassza a megbízható termékeket! A beton nagyon sok külső, káros tényezőnek van kitéve, elég csak a csapadékvízre, hőmérséklet ingadozásra..
28 márc. Sikaflex termékek javításhoz, felújításhoz!
epitesiragasztok 0 321
A Sikaflex termékekkel elégedett lesz! Vásároljon tömítéshez, ragasztáshoz minőségi terméket, amikkel a felújítás simábban megy! A felújítások kisebb nagyobb munkákkal járnak. Ilyenkor burkolatot cserélnek, nyílászárót szerelnek be, bővítenek, sziget..
Tételek: 1 - 12 / 26 (3 oldal)