Menu
Your Cart

Tömítő és vízzáró habarcsok

A vízbeszivárgás és vízbetörés az épületek és szerkezetek minten részét érintő gyakori probléma.

A cementkötésű vízszigetelő habarcsok gyors és költséghatékony megoldást nyújtanak több területen is:  Víztartályok, víznyomásnak kitett pincék, kül- és beltéri úszómedencék, teraszok, fürdőszobák.

Burkolás során akaratunkon kívül is előfordulhatnak kisebb repedések vagy hiányosságok az anyagban, amelyet jobb hamar leszigetelni.

A vízmentessé tétel és a burkolat élettartamának megnövelése érdekében fontos, hogy jó minőségű vízzáró habarcs legyen az alapanyag. Ebben segítenek  a Sika vízszigetelés, hiszen termékeinkkel kiváló végeredményt kaphat. 

A Sika vízzáró habarcsok nem csak szerkezeti elemek szigetelésére akalmas, de képes nagy frontoldali víznyomás elviselésére is. A Sika vízsszigetelés beltérben való alkalmazhatósága az ivóvízellátás rendszerében is kiváló eredményt biztosít, használhatjuk akár csapadékvíz ellen is kerámiaburkolat alá. A vízzáró habarcs árak az értékkel szemben alacsonyak, viszont magas minőségű végeredményt biztosítanak.

A vízszigetelő habarcsok ásványi összetételének köszönhetően behatolnak a kapillárisok mikrorepedéseibe és kitöltik azokat. Megszilárdulásakor kristályos mátrixot hoz létre, ami az anyag vízálló tulajdonságát adja a későbbiekben. Könnyen alkalmazható, egyszerű kikeverésének köszönhetően csak a megfelelő mennyiségű vizet kell hozzáadni, majd felvinni az adott felületre. A vízszigetelő habarcs megkötését követően felületaktív anyagot képez, amely lényegesen csökkenti a kappillárisok kialakulását. A habarcs mechanikus módon, de akár kézzel is szépen felvihető és eldolgozható még függőleges felületeken is.

 


Model: 424722
Cementkötésű, vízszigetelő habarcs az ivóvízellátás területése.A Sika-110 HD merev, magasan vízzáró, vékonyrétegű, betonjavító, kiegyenlítő és vízzáró habarcs az alábbi betonfelületeken:Ivóvíz tartályokÜzemi víztartályokTartósan vízben álló betonfelületek védelmére.Medencék, esővíz gyűjtők, stbVízne..
21 231 Ft 23 590 Ft
Nettó ár:16 718 Ft
Model: 505336
A Sikalastic-152 , kétkomponensű szálerősített habarcs, nagyon kedvező rugalmassági modulussal, lúgálló polimerrel, módosított cementtel vízzáráshoz, vízszigetelésekhez és  rugalmas betonvédelemhez.Termékelőnyök:könnyen feldolgozható nagyon magas páratartalom mellett is,kissé nedves felületekre..
47 013 Ft 52 236 Ft
Nettó ár:37 018 Ft
Model: 506520
Egykomponensű, szálerősített cementhabarcs  rugalmas vízszigeteléshez, és betonvédelemhez.Alkalmazási terület:vízszigetelésként földben lévő külső betonfalrabeltéri szigetelésként negatív víznyomás ellen falakon, pincékbenfürdőszobák, zuhanyzók, teraszok, úszmedencék vízszigeteléséhez, kerámiab..
34 816 Ft 38 684 Ft
Nettó ár:27 414 Ft
Model: 479514
A SikaTop Seal 107 kétkomponensű, cementből, szilikaporból, adalékanyagokból és szintetikus polimerekből álló keverék.Alkalmas közepesen rugalmas szigetelő habarcs, vízzáró bevonat készítésére.Felhasználási terület:vízzáró szigetelésként és védelemként medencékben, aknákban, beton vezetékekben, hida..
24 603 Ft 27 337 Ft
Nettó ár:19 373 Ft
Tételek: 1 - 4 / 4 (1 oldal)