Ne hagyja, hogy a talajnedvesség rontsa az ingatlan értékét és kockára tegye a család egészségét, vesse be a SikaMur termékeket a vizesedéssel folytatott harcban!

A falak nedvesedéséről rendszerint akkor szereznek tudomást a tulajdonosok, amikor annak már látható jelei vannak. Ez azonban korántsem jelenti azt, hogy elegendő lenne eltüntetni az ilyenkor megjelenő penészfoltokat, a probléma kiváltó okát kell megszüntetni. Meg lehet tisztítani a falakat a penészesedéstől, ezzel pedig elejét lehet venni az asztmás, allergiás reakcióknak, azonban mindenekelőtt utólagos szigetelésre van szükség.

Az utólagos vízszigetelés elsőre talán elrettentőnek hangzik, ám szerencsére van olyan megoldás, ami egyetlen termékcsalád formájában mindent megad, amit egy ilyen probléma esetén elvárnak az érintettek. Amire szükség van, az a SikaMur rendszer, ami egy három lépésből álló munkafolyamatot takar, három különböző célt szolgáló, professzionális Sika építőipari anyaggal:

  1. Először is kell egy rendkívül hatékony szigetelő vízzáró krém, nevezetesen a SikaMur InjectoCream, ami a talajnedvesség elleni küzdelem élharcosa.
  2. A víz elpárologtatásához, a sók lekötéséhez és a penészesedés megakadályozásához nélkülözhetetlen a SikaMur Dry falszárító vakolat.
  3. A munkát a SikaMur Finish speciális simítóvakolattal kell zárni, melynek az a küldetése, hogy segít helyreállítani a nedves falazatot.

A SikaMur rendszer alkalmazásához nincs szükség komolyabb bontási munkálatokra, más megoldásokkal összehasonlítva ráadásul lényegesen gyorsabban kivitelezhető a vízszigetelés. Egyszerűségüknél fogva a Sika építőipari anyagainak használata nem igényi szakember segítségét, egy kis utánajárással házilag is elvégezhető, ebből adódóan pedig kifejezetten gazdaságosnak tekinthető.

Mit gondol, szívesen belevágna az utólagos vízszigetelésbe, most, hogy már tudja, mennyire könnyedén megszabadulhat a talajnedvesség problémájától? Ha igen, nézzen szét webáruházunkban, és rendelje meg, amire szüksége van a munkához, felmerülő kérdéseit pedig tegye fel bátran szakértőinknek!