Menu
Your Cart

Sika betonjavító anyagok

Sika betonjavító anyagok az igazán tartós szerkezetekért

építésiragasztókEgy kis extra támogatásra olykor még a betonszerkezeteknek is szükségük van. Sérülések, repedések, kisebb esztétikai hibák esetén keresse a Sika betonjavító anyagokat!

A beton jól terhelhető, strapabíró és időtálló, ráadásul kifejezetten olcsó. Acélbetétekkel még többet lehet kihozni belőle, nem meglepő hát, hogy ez a modern építkezések alfája és omegája. Az idő múlása és az intenzív igénybevétel azonban még a betonszerkezeteken is nyomot hagy, nem beszélve az esetleges kivitelezési hibákról. A kisebb-nagyobb sérülések rontják az esztétikai értéket, rosszabb esetben pedig a szerkezet megbízhatóságát is veszélyeztetik.


Ajánlatkérés

Hívás
A leggyakrabban előforduló betonhibák

  • Az üresség a nagyobb problémát jelentő elváltozás mind közül, ez ugyanis akár a teljes szerkezet összeomlását okozhatja. Javítása nem tűr halasztást, és fontos, hogy ebben az esetben a zsaluzatot is meg kell erősíteni.
  • Repedések megjelenhetnek szakszerűtlen kivitelezésből vagy túlságosan nagy terhelésből adódóan is. Az ilyen betonhibát többféle módon lehet orvosolni, az injektálás a legelterjedtebb megoldás.
  • A keverék gyártásából adódó hiba az üregek kialakulása, melyet cementbázisú habarccsal lehet a legegyszerűbben és egyben tartósan megoldani. A helyes technika és a megfelelő anyag egyformán fontos az üreges betonpadló javítása esetén.
  • A beton felületén megjelenhet egyfajta kavicsos réteg, ezt az elváltozást általában a silány zsaluzat okozza. Első lépésként el kell távolítani a kavicsos felületet, majd következhet egy cementhabarcsos vakolás.
  • A keverék rétegződése, illetve szállítás következménye is lehet, hogy kagylós elváltozások alakulnak ki a betonfelületen. Ilyen hiba esetén síkba kell hozni, majd egy réteggel le kell zárni a felületet.


Miért éppen Sika betonjavító anyagok?

építésiragasztókBár az itt felsorolt problémák orvoslására számos gyártó kínál különféle lehetőségeket, az építőipar leginkább preferált megoldásai a Sika által fémjelzett betonjavító anyagok. Ezekkel az anyagrendszerekkel és készhabarcsokkal a munka nem igényel különösebb előkészületet, sem pedig speciális szerszámokat, így tehát a javítás egyszerű és hatékony, akár azok számára is, akik kevéssé jártasak a szakma rejtelmeiben.

A Sika termékek komplett rendszereket, javítás és védelem tökéletes párosait alkotják, így képesek tartós megoldást kínálni a helyreállításra váró betonszerkezeteknek. A javított felületek lényegében kapnak egy rendkívül ellenálló védőbevonatot, melynek köszönhetően a nedvességgel, az időjárás viszontagságaival és a vegyi anyagokkal szemben is védve vannak, ráadásul az öregedési folyamataik is lelassulnak.


Ha igazán sokoldalú társra van szükség

építésiragasztókLegyen szó apróbb javítási feladatokról vagy komolyabb helyreállítási munkálatokról, a Sika betonjavító anyagai között mindenre van professzionális megoldás. Nem számít, hogy a szerkezet fizikai vagy vegyi úton sérült, netán az acélbetét korróziója okozott kárt, mivel a Sika valamennyi problémára kifejlesztett egy-egy speciális termékcsaládot, vagyis mindez betonpadló és betonlépcső javítás mesterfokon.

Úgy érzi, végre rátalált arra a megoldásra, amit régóta keresett? Ebben az esetben jó helyen jár, hiszen hivatalos forgalmazóként a Sika termékek színe-javát felsorakoztattuk webáruházunkban, így természetesen a betonjavító anyagokat is megtalálja nálunk, csakúgy, mint a felületvédelemre szolgáló készítményeket. Amilyen egyszerű a munka ezekkel a termékekkel, épp olyan könnyen megy a beszerzés, ha tőlünk rendel.

Amennyiben már tudja, hogy mit keres, böngésszen bátran, ha pedig úgy érzi, jól jönne egy kis segítség, kérdezze szakértőinket!

Ajánlatkérés

Hívás