A vizesedés az ingatlantulajdonosok igazi réme, ám a SikaMur egyetlen termékcsalád formájában oldja meg a problémát, méghozzá gyorsan, egyszerűen és költségtakarékosan!

Bár a vizesedés előre talán csak esztétikai hibának látszik, valójában annál sokkal több, hiszen olyan problémáról van szó, ami veszélyezteti a szerkezet épségét és a lakók egészségét is. A tünetek kezelése csupán átmeneti megoldás, a problémát ugyanis legtöbbször a talajból felszökő nedvesség okozza, ami nem szűnik meg magától - épp ellenkezőleg, egyre súlyosabbá válik. Miért?

A talajból felszivárgó víz utat tör magának a falazatban és a pórusokon keresztül egyre magasabbra emelkedik, akár két méterig is eljut. A talajvízben természetesen jelen lévő sók lerakódnak a fal felületén, majd amikor ismét vízzel érintkeznek, tágulásnak indulnak, aminek látható eredménye a vakolat pergése.

A folyamatnak egyetlen módon lehet gátat vetni; utólagos szigeteléssel, melyre ugyan számos technika létezik, egyik sem olyan sokoldalú, mint a 3 készítményből álló SikaMur rendszer. A termékcsalád főszereplője a szigetelő vízzáró krém, a SikaMur InjectoCream, ezt követően jöhet a falszárító vakolat, azaz a SikaMur Dry, végül pedig a simítóvakolat, a SikaMur Finish formájában.

A SikaMur rendszerét szakértő segítsége nélkül is be lehet vetni a vizesedés elleni harcban, nem hiába tartják igazi csodafegyvernek az ingatlantulajdonosok. Már önmagában ezzel rengeteg időt lehet megspórolni, ezen felül nem kell várakozási idővel számolni és a falszáradási periódus is megkerülhető, utóbbi egyéb esetben akár egy évet is igénybe venne.

Sem az előkészítés, sem az anyagmennyiség kiszámítása nem nevezhető bonyolultnak, egy kis utánajárással, a használati utasítást betartva bátran belevághat bárki és sikerrel fog járni. Azon felül, hogy nincs kivitelezői munkadíj, drága injektáló berendezést sem kell vásárolni és a pazarlásnak is elejét lehet venni, hiszen az anyagveszteség csekély.

Felkeltettük érdeklődését? Ne hagyja, hogy a vizesedés tönkretegye otthonát és rontsa családja életminőségét, inkább győződjön meg Ön is a SikaMur rendszer hatékonyságáról!