A burkolásnak megvan a maga technikája, de egy kis utánajárással kifogástalan eredményt érhet el. Hogy mi a titok? A jól megválasztott hidegburkolati rendszer!

Vannak helyiségek, melyek funkciója megköveteli a burkolólapok használatát, ám ma már egyre nagyobb trend olyan helyeken is ezt a megoldást választani, ahol korábban el sem tudtuk volna képzelni. A hidegburkolás nem csak a dizájnt illetően jó döntés, hiszen olyan előnyökre tehetünk szert, mint a vízállóság, a csekély karbantartási igény, a könnyű tisztíthatóság és ide tartozik a meglepően hosszú élettartam is.

Az online is elérhető oktatóanyagok világában könnyen úgy érezhetjük, hogy nincs más dolgunk, mint megtervezni a felújítást, kiválasztani a burkolólapokat, beszerezni a ragasztót, a fugázót és már neki is láthatunk, hogy újjá varázsoljuk az otthonunkat. De biztos, hogy ennyi elég, ha valóban remekül funkcionáló, esztétikus és időtálló burkolatot szeretnénk magunkénak tudni? Jó lenne, de később hálásak leszünk magunknak, ha nem zárjuk le ennyivel a dolgot.

A profi munka ugyanis nem nélkülözi a felület előkészítését, amibe feladattól függően beletartozik az aljzatkiegyenlítés, a vízszigetelés és a hézagkitöltés is. Ez mégsem jelenti azt, hogy le kellene mondanunk arról, hogy saját kezűleg újítjuk fel a legkényesebb helyiségeket, hiszen ebben nyújtanak segítséget a Sika hidegburkolati rendszerei. Ezek csupa komplex, helyiségre és burkolólap típusra szabott megoldások, melyekkel úgy dolgozhatunk, akár a profik.

A Sika speciális, minden igényt kielégítő termékeket fejlesztett ki a vizes helyiségek és a homlokzat felújításához, de ha az erkélyt vagy a medencét szeretnénk helyrehozni, akkor is találunk hű társat hidegburkolati rendszerek formájában. Legyen szó természetes kőről, porcelánról vagy a manapság oly népszerű, nagyméretű burkolólapokról, a Sika átfogó megoldásaira számíthatunk, megkönnyíthetjük a munkánkat és az eredménnyel is elégedettek leszünk.

Ön már tudja, hogy mire van szüksége? Böngéssze át a termékleírásokat, ha pedig úgy érzi, hogy jól jönne egy kis segítség, lessen el néhány tippet a letölthető katalógusból vagy egyszerűn kérdezze szakértőinket!