A SikaMur InjectoCream-100 talajnedvesség elleni szigetelő és vízzáró anyag, amely a legújabb generációt képviseli.

A vizesedés súlyos károkat okozhat a falakban, ami nem csak költséges javítást jelent, de az épület szerkezeti integritását is veszélyeztetheti. A víz elleni védelmet mindenképp meg kell oldani valamilyen szigeteléssel, hiszen így megelőzhető a penészesedés kialakulása is, nem is beszélve az esztétikai problémákról. A SikaMur InjectoCream-100 tökéletes megoldást kínál – lássuk, mit kell tudni róla.

A víz leginkább a talajvíz nyomása miatt jelenik meg a falakban; ilyenkor gyakorlatilag felszívja a nedvességet, ami nem tud onnan távozni a folyamatos utánpótlás miatt. A falszigetelés korszerűbb módja az úgynevezett injektálás, amelynek során lyukakat fúrnak a falba, majd szigetelőanyagot fecskendeznek beléjük, ami gyakorlatilag impregnálja a fal belsejében található, mikroszkopikus méretű réseket, az úgynevezett kapillárisokat.

A SikaMur InjectoCream-100 többféle falazattípus esetén felhasználható, így például a tömör és üreges falaknál, de akár a szabálytalan formájú kőfalak és zúzottkő-töltésű falak impregnálása is elvégezhető a segítségével.

Számos előnnyel rendelkezik a hasonló anyagokkal szemben, így például említésre méltó a könnyű és gyors alkalmazása, mivel nem szükséges nyomás az injektáláshoz, az anyagmennyiség egyszerűen kiszámítható, nincs szükség hozzá speciális injektáló berendezésre, a bejuttatás után nincs visszafolyás, így az anyagveszteség csekély, és az anyag maga biztonságos, hiszen vizes bázisú, így nem gyúlékony és nem maró hatású.

A Sika termékei már bizonyítottak, és a SikaMur InjectoCream-100 sem jelent kivételt! Ha falak vizesedését szeretné megakadályozni, vagy épp megelőzni, érdemes Önnek is a SikaMur InjectoCream-100-at választania, hiszen nem csak magas minőségével, de kedvező árával is kitűnik a mezőnyből!

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését a SikaMur InjectoCream-100 iránt, rendelje meg webáruházunk kínálatából mindössze néhány kattintással, ha pedig kérdése lenne termékeinkkel, vagy a rendelés menetével kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!