Betonjavító habarcs segítségével könnyen javíthatóak azok a hibák, amelyek elcsúfítják a felületeket.

A beton erős és tartós anyag, ám sajnos nem tart örökké; az átlagos betonelemeket néhány évtized alatt tönkreteheti a csapadék, a hőmérséklet-ingadozás és a fizikai hatások együttese - a rómaiak által használt, vulkáni hamuval kevert beton persze más lapra tartozik. A repedések tehát viszonylag hamar megjelennek, a javításuk pedig nehézkes, sőt, sokszor lehetetlen.

Legalábbis a betonjavító habarcsok megjelenéséig!

A Sika betonjavító habarcsok  segítségével egyszerűen oldható meg a beton javítása, újraprofilozása, illetve a felületek újraképzése függőleges és vízszintes felületen, akár a plafonon is. A termékekre jellemző a jó tapadás nem csak betonon, de a kő, a tégla és az acél sem jelent számukra problémát, emellett magas a nyomó-, húzó- és hajlítószilárdságuk is.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését a Sika betonjavító habarcsok iránt, olvassa át a MonoTop széria termékek, a Sikadur, a SikaQuick, valamint a SikaRep leírásait, és rendelje meg a feladatnak megfelelő változatot mindössze néhány kattintással!

Ha szeretne többet megtudni a témában, forduljon hozzánk bizalommal, illetve ajánljuk figyelmébe a gyártó leírásait: https://hun.sika.com/hu/epitoipar/betonvedelem-es-felujitas/betonjavito-anyagrendszerek/betonjavito-habarcsok.html