Ragasztáshoz, tömítéshez a puliuretán a legjobb választás, amire a Sika válasza az egyedülálló Purform technológia. Használja ki Ön is a Sikaflex-11 FC előnyeit!

Ha felújításra kerül sor, mindig nagy figyelmet kell kapnia a tömítésnek, ragasztásnak, különösen akkor, ha olyan, nagy volumenű munkálatokról van szó, mint a tetőfedés, klímarendszer kiépítése vagy a burkolás, illetve fugázás. Az ideális tömítő- és ragasztóanyag szilárd, mégis rugalmas, megbízható és tartós, ezeknek a követelményeknek azonban nem tud megfelelni bármelyik, barkácsáruházban kapható termék.

Amire szükség van a profi munkához, az a poliuretán, ami a tömítés területén szerzett népszerűségét annak köszönheti, hogy egyszerre biztosítja a rugalmas és kemény fázisok jelenlétét. Bár alkalmaznak erre a célra szilikont és akrilt is, ezek egyike sem tudhat magáénak olyan teljesítményt, mint a poliuretán. Ezt kihasználva a Sika fejlesztői megalkották a Purform technológiát, ami a poliuretán legjobb tulajdonságait ötvözi, fokozva annak hatékonyságát.

A Purform termékek mindent tudnak, amire az építőiparban szükség lehet, hiszen remek tapadást biztosítanak, kopásállóak és bírják a szélsőséges időjárási körülményeket. A technológia nem csak kiváló eredményt biztosít, hanem magát a munkát is egyszerűbbé és gyorsabbá teszi, nem csoda hát, ha szakemberek és lakossági felhasználók egyaránt szívesen választják.

Ez azonban még nem minden, a Sika fejlesztői gárdája ugyanis tisztában van azzal is, hogy a fenntarthatóság olyan szempont, amit a felújítások alkalmával sem lehet figyelmen kívül hagyni. Azok a tömítő- és ragasztóanyagok, amik Purform technológián alapulnak, jóval kevesebb negatív hatást gyakorolnak a környezetre, mint más hasonló termékek.

A Purform technológia legkiemelkedőbb képviselője a Sikaflex-11 FC, ami egy rendkívül gyors kötésű, széles körben alkalmazható tömítő- és ragasztóanyag. A Sika univerzális készítménye több, mint 50 éve meghódította az építőipart és népszerűsége mindmáig töretlen, nálunk pedig online, pár kattintással megrendelhető.

Ha felújításra készül, a Sikaflex-11 FC garantáltan hasznos társ lesz a tömítési, ragasztási feladatok során, tapasztalja meg első kézből!