Sika vízszigeteléssel megakadályozhatja a talajnedvesség felszívódását. Tegye komfortossá otthonát hatékony injektáló krémmel és falszárító vakolattal!

Sokan küzdenek otthonuk falainak nedvesedésével, ugyanis akkor, ha a falszerkezet átereszti a vizet, a kapilláris hatásnak köszönhetően egyre magasabbra jut fel a talajvíz. További problémát okoznak a talajvízből kioldódó sók, amik lerakódnak a felületen, ez pedig egyenes út a vakolat károsodásához. Mindez nem csupán esztétikai problémát jelent, hanem káros hatással lehet az egész szerkezetre, illetve a nedves falakon ideális táptalajra találhat a penész is, ami egészségügyi kockázatokat hoz magával. A talajnedvesség felszívódását tehát mindenképp meg kell akadályozni, és ehhez az egyik legjobb megoldást jelenti az injektálás, amire a Sika termékek között is van professzionális megoldás.

Az injektálás legnagyobb előnye, hogy kevés bontással jár, vagyis utólag is viszonylag egyszerűen megoldható a vízszigetelés. A munkához egy speciális tömítőanyagra van szükség, amit a falszerkezetbe kell juttatni, apró lyukakon keresztül. A fal legkisebb réseibe is bejutva a tömítőanyag teljesen elzárja a víz útját, vagyis egy biztos vízzáró réteget képez a kezelt felületen. Annak érdekében, hogy az injektálás maximálisan hatékony legyen, a Sika vízszigetelés kategóriáján belül kétféle termékre van szükség, az egyik az úgynevezett injektálókrém, a másik pedig a falszárító vakolat. A kettős védelem megakadályozza a talajnedvesség felszívódását, leköti a sókat, továbbá elősegíti a víz elpárolgását.

Amennyiben megbízható, tartós és könnyen kivitelezhető megoldást keres a nedves falak ellen, válassza a Sika vízszigetelést! Cégünk kínálatában megfizethető áron találja meg az injektálás termékeit és mindent, ami a munkához szükséges. A témában felmerülő kérdéseivel forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeink bármelyikén!