Menu
Your Cart

Blog - vízszigetelés RSS Feed

24 máj. Sika vízszigeteléssel az élhető otthonért
epitesiragasztok 0 138
Sika vízszigeteléssel megakadályozhatja a talajnedvesség felszívódását. Tegye komfortossá otthonát hatékony injektáló krémmel és falszárító vakolattal! Sokan küzdenek otthonuk falainak nedvesedésével, ugyanis akkor, ha a falszerkezet átereszti a vize..
13 dec. Építőipari anyagok felújításhoz is!
epitesiragasztok 0 229
Építőipari anyagok rendkívül széles választékban, kedvező áron, megbízható webshopból! Forduljon hozzánk bizalommal, akár építkezik, akár felújít!  Mindenki tudja, hogy egy építkezéshez számtalan alapanyagra és eszközre van szükség, ez teljesen termé..
17 nov. Építőipari webáruházunk nem okoz csalódást Önnek!
epitesiragasztok 0 326
Építőipari webáruház nagy választékkal, kedvező árakkal, gyors szállítással! Forduljon Ön is kis- és nagykereskedelmünkhöz, ha építkezik! Egy építkezés rengeteg alapanyagot és eszközt igényel még abban az esetben is, ha "csak" egy ház kivitelezéséről..
21 szept. Építőipari webáruházunkban megbízható ragasztókat talál!
epitesiragasztok 0 158
Az építőipari webáruház, ahol minden megvan, ami ragaszt! Ne keresgéljen máshol, rendeljen építési ragasztókat olcsón, nagy választékban! Az építőipari webáruházunkban minden típusú ragasztási munkálathoz megtalálja azt a terméket, amivel az anyagoka..
01 szept. Fugaszalagok a tökéletes vízszigeteléshez!
0 407
Fugaszalagok a precíz vízszigeteléshez. A minőségi termékekkel kiváló munkát végezhet - időtálló megoldások kellemetlen meglepetések nélkül! Legyen szó építkezésről, vízerőművek kivitelezéséről, úszómedencék felújításáról, fontos a megfelelő vízszige..
22 júl. Építőipari anyagok webáruháza: házhoz visszük az alapanyagokat!
epitesiragasztok 0 539
Építőipari anyagok webáruháza, minőségi termékek, online vásárlási lehetőség, válassza a kényelmesebb megoldást a kivitelezéskor! Az építkezések előkészítésével kapcsolatban rengeteg teendő merülhet fel. Ezek közül a legtöbb időt és energiát az alapa..
13 ápr. Régi bitumenes lemezfedések, és zsindelyek javítása
0 386
Tetőzsindelyek esetében számos olyan hiba előfordul, amely miatt javítási munkák szükségesek. Ilyen a hiányzó, vagy helytelenül felrakott kezdősor, a helytelen tetőlejtés, vagy akár a hiányzó, vagy helytelenül felrakott alátétlemez. A Sika bitumen al..
16 márc. Falnedvesség megállítása
0 378
Állítsa meg a falnedvességet szakszerűen! - Az új generációs SikaMur rendszerrel ez egyszerűen megoldható!A talajnedvesség elleni küzdelemnél, az épületszerkezetek megóvásánál a probléma elkendőzése helyett (pl. penészes fal letisztítása) hazánkban i..
Tételek: 1 - 8 / 8 (1 oldal)