Menu
Your Cart

Blog RSS Feed

30 nov. Vízszigetelés és ragasztástechnika Sika minőségben
epitesiragasztok 0 12
A Sika vízszigetelésben és ragasztástechnikában is erős. Ha megismerkedik a két termékcsoporttal, biztos lehet benne, hogy nem akar más megoldás után nézni! A Sika egy vezető svájci építőipari anyag gyártó, amely több mint 100 éve van jelen a piacon...
29 szept. Sika és Schönox hideg- és melegburkolati ragasztási rendszerek
0 130
A burkolatragasztási anyagrendszerek segítségével elérhető a tökéletes vízzárás, ám ehhez ismerni kell a lehetőségeket is. A hideg burkolás komplex feladat, mivel több fontos lépést tartalmaz; ide tartozik a felületek előkészítése, a vízszigetelés, a..
25 aug. Sika betonjavító anyagok: minőség és tartósság
0 174
A betonjavító anyagok nem csak a sérülések kijavítására, de az új betonelemek tartósságának növelésére is alkalmasak! A betonelemek idővel kopnak és károsodnak, különösen az időjárási viszonyoknak kitett területeken. A Sika – mint vezető építőipari c..
26 máj. SikaMur rendszerrel a vizesedés ellen
epitesiragasztok 0 201
A vizesedés az ingatlantulajdonosok igazi réme, ám a SikaMur egyetlen termékcsalád formájában oldja meg a problémát, méghozzá gyorsan, egyszerűen és költségtakarékosan! Bár a vizesedés előre talán csak esztétikai hibának látszik, valójában annál sokk..
28 ápr. Ragasztás? Tömítés? Sikaflex-11 FC!
epitesiragasztok 0 222
Ragasztáshoz, tömítéshez a puliuretán a legjobb választás, amire a Sika válasza az egyedülálló Purform technológia. Használja ki Ön is a Sikaflex-11 FC előnyeit! Ha felújításra kerül sor, mindig nagy figyelmet kell kapnia a tömítésnek, ragasztásnak, ..
28 márc. Mire és hogyan érdemes használni a Sikaflex tömítő ragasztót?
epitesiragasztok 0 265
A Sika ragasztóival egyszerűbb lesz a felújítás, mint gondolná! Különösen ajánljuk a Sikaflex tömítő ragasztót, melynek használatát most pár tanáccsal is megtámogatjuk. A tavasszal együtt itt a jó idő is, ilyenkor pedig a legtöbb háztulajdonos elkezd..
16 jan. Betonjavító habarcsok a Sika kínálatából
0 301
Betonjavító habarcs segítségével könnyen javíthatóak azok a hibák, amelyek elcsúfítják a felületeket. A beton erős és tartós anyag, ám sajnos nem tart örökké; az átlagos betonelemeket néhány évtized alatt tönkreteheti a csapadék, a hőmérséklet-ingado..
25 nov. SikaMur-InjectoCream, az injektálás mestere
epitesiragasztok 0 413
Nem elég, ha a vízszigetelés időben elkészül, a hatékonysága ennél is fontosabb. Használjon korszerű terméket, mint a SikaMur-InjectoCream! A nedves falak injektálása megakadályozza a víz bejutását a falazatba és hozzájárul a nedvesség felszámolásáho..
08 nov. Vágjon bele a felújításba Sika Boom termékekkel!
0 331
Nem kell tovább kutatnia, ha professzionális segédanyagokat keres a felújításhoz; a Sika Boom termékcsaládban purhabok és ragasztóhabok is megtalálhatóak! Ha szeretné felkészíteni otthonát az igazán hideg téli napokra, érdemes még ősszel belevágnia a..
30 aug. Ipari ragasztástechnika: tömítőanyagok
epitesiragasztok 0 387
Az ipari ragasztástechnika számos területet foglal magába, így az autóiparban alkalmazott tömítőanyagokét is. A tömítés feladata a felületek egyenetlenségeinek a kiegyenlítése rugalmas, vagy képlékeny alakváltozással; a tömítőanyagoknak tehát úgymond..
30 aug. Ipari ragasztástechnika: szélvédőragasztás
epitesiragasztok 0 344
Az ipari ragasztástechnika egyik fontos területe a szélvédőragasztás, amelyben a Sika szélvédőragasztói a legmagasabb színvonalat képviselik. A modern autók szélvédőit ragasztással rögzítik a helyükre; ez a korábbi autók esetében még széles gumi tömí..
22 júl. A Sikaflex-11 Purform és amit tudni érdemes róla
epitesiragasztok 0 1034
A Sikaflex-11 Purform egy nagyszerű, univerzális ragasztó- és tömítőanyag, ami az építőipar egyik kedvence. Válassza Ön is, ha nem szeretne csalódni!  A Sikaflex-11 Purform a legjobb ragasztó- és tömítőanyagok közé tartozik, amelyeket az építőiparban..
Tételek: 1 - 12 / 18 (2 oldal)