Menu
Your Cart

Blog RSS Feed

24 máj. Sika vízszigeteléssel az élhető otthonért
epitesiragasztok 0 73
Sika vízszigeteléssel megakadályozhatja a talajnedvesség felszívódását. Tegye komfortossá otthonát hatékony injektáló krémmel és falszárító vakolattal! Sokan küzdenek otthonuk falainak nedvesedésével, ugyanis akkor, ha a falszerkezet átereszti a vize..
19 ápr. Sika betonjavító anyagok, az egyszerű megoldás!
epitesiragasztok 0 111
A Sika betonjavító anyagok egyszerű, költséghatékony megoldást kínálnak. Ne kössön kompromisszumot a hibákkal, válassza a megbízható termékeket! A beton nagyon sok külső, káros tényezőnek van kitéve, elég csak a csapadékvízre, hőmérséklet ingadozásra..
28 márc. Sikaflex termékek javításhoz, felújításhoz!
epitesiragasztok 0 142
A Sikaflex termékekkel elégedett lesz! Vásároljon tömítéshez, ragasztáshoz minőségi terméket, amikkel a felújítás simábban megy! A felújítások kisebb nagyobb munkákkal járnak. Ilyenkor burkolatot cserélnek, nyílászárót szerelnek be, bővítenek, sziget..
15 febr. Építőipari anyagok a színvonalas burkoláshoz
0 113
Építőipari anyagok kiváló minőségben, az adott feladatra szabva! Válogasson a helyiség adottságainak és egyedi igényeinek megfelelően! Ahogy az építőiparban mindennek, úgy a burkolásnak is megvannak a maga fortélyai, melyek ismerete nélkül nem lehet ..
Tételek: 1 - 4 / 4 (1 oldal)