Nem elég, ha a vízszigetelés időben elkészül, a hatékonysága ennél is fontosabb. Használjon korszerű terméket, mint a SikaMur-InjectoCream!

A nedves falak injektálása megakadályozza a víz bejutását a falazatba és hozzájárul a nedvesség felszámolásához. Az injektáló krém professzionális eljárás eszköze, ami végleges eredményt tud hozni. A SikaMur-InjectoCream termékkel ezt a célt könnyen el lehet érni.

A SikaMur-InjectoCream olyan vízzáró krém, ami az új generációs termékek közé tartozik. A krémhez kinyomópisztoly is rendelhető, ami az injektálást megkönnyíti. Az egykomponensű és gazdaságosan használható krém bármilyen falazatba injektálható, ahol felszívódik és vízzáró réteggel óvja a további nedvességtől.

A SikaMur termékek használata biztosítani tudja az injektálással kivitelezett vízszigetelés tartósságát. A vízszigetelés maradéktalanul betölti a funkcióját, ha a szakértelem és a korszerű eszközök, anyagok találkoznak a kivitelezésben. Rendelje meg a webshopunkból a nívós munkához szükséges termékek mindegyikét!