Sikaflex-11 Purform egy nagyszerű, univerzális ragasztó- és tömítőanyag, ami az építőipar egyik kedvence. Válassza Ön is, ha nem szeretne csalódni! 

Sikaflex-11 Purform a legjobb ragasztó- és tömítőanyagok közé tartozik, amelyeket az építőiparban használnak a szakemberek. Rendkívül sokoldalú és széleskörűen felhasználható, kiváló minőségű, a legmagasabb szintű követelményeknek is megfelel. Nem véletlenül tartozik a legnépszerűbbek közé! Nézzük egy kicsit bővebben, hogy mi mindent érdemes tudni róla! 

Sikaflex-11 Purform elsősorban a poliuretánnak köszönheti a sokoldalúságát. Ez az anyag egyedi mikrostruktúrával rendelkezik, polimer hálózata kemény és lágy anyagokból áll, melyek tökéletesen kiegészítik egymást. A Sikaflex-11 Purform alacsony szabad monomer diizocianát tartalommal rendelkezik, teljesítménye egyenesen lenyűgöző! Gyors száradás, tartósság és nagyfokú ellenállóképesség jellemzi. Nagyszerűen használható számos területen: könnyű elemek (például házszám vagy más díszelemek) ragasztásához, ablak csatlakozás vagy ablak körüli hézagok tömítéséhez, beltéri tömítéshez, a csatlakozási hézagok vízzáróvá tételéhez, az ablakpárkányok rugalmas ragasztásához. A Sikaflex-11 Purform felhasználási területeinek ezzel még nincs vége! Ajánljuk a vízelvezető és lefolyócsövek tömítéséhez és ragasztásához, a falburkolat rögzítéséhez, a padlóhézagok tömítéséhez, a lépcsőburkolat ragasztásához és tömítéséhez, valamint a beton munkahézagok tömítéséhez is. A Sikaflex-11 Purform egyetlen területen sem okoz csalódást, ha könnyen használható, hosszú élettartamú, strapabíró és nagy teljesítményű ragasztó- és tömítőanyagra van szükség. Tökéletes választás ipari és otthoni felhasználásra is. 

Amennyiben a Sikaflex-11 Purform az Ön érdeklődését is felkeltette, keressen fel minket bizalommal bővebb tájékoztatásért! A megadott elérhetőségeink bármelyikén kapcsolatba léphet munkatársainkkal, akik szívesen válaszolnak minden felmerülő kérdésére, akár a termékkel, akár a felhasználással kapcsolatban van szüksége több információra.