Nem kell tovább kutatnia, ha professzionális segédanyagokat keres a felújításhoz; a Sika Boom termékcsaládban purhabok és ragasztóhabok is megtalálhatóak!

Ha szeretné felkészíteni otthonát az igazán hideg téli napokra, érdemes még ősszel belevágnia a nyílászárók felújításába, és nem szabad megfeledkeznie a falak hőszigeteléséről sem. Ezekhez a munkákhoz számos útmutatót találhat, melyek alapján önállóan is kifogástalan végeredményt érhet el, de fontos, hogy a munkához szükséges segédanyagok kiválasztásának is nagy figyelmet szenteljen.

A nyílászáró szerkezetekhez feltétlenül szüksége lesz hézagtömítő habra. Ez lehet a Sika Boom -583, ami kifejezetten ablak- és ajtókeret körüli hézagok feltöltésére lett kifejlesztve, de lehet akár a Sika Boom -587 is, ami ugyanezt a célt szolgálja, kiegészítve azzal, hogy minden évszakban megállja a helyét.

A hőszigetelő lapok rögzítéséhez ragasztóhabot érdemes segítségül hívnia, erre a célra a Sika Boom -182 vagy -582 a legjobb választás. Mindkettőről elmondható, hogy remek tapadásának és könnyű súlyának köszönhetően szinte bármilyen alapfelülethez alkalmazható, gazdaságos és tartós megoldást biztosít.

Webshopunkban a Sika Boom termékcsalád valamennyi tagját megtalálja, szakértőink pedig szívesen segítenek eldönteni, hogy melyik a feladatnak megfelelő változat. Használja ki a kedvezményes árakat és szerezze be a munkához szükséges segédanyagokat megbízható minőségben, megbízható helyről!