Sikaflex termékekkel elégedett lesz! Vásároljon tömítéshez, ragasztáshoz minőségi terméket, amikkel a felújítás simábban megy!

A felújítások kisebb nagyobb munkákkal járnak. Ilyenkor burkolatot cserélnek, nyílászárót szerelnek be, bővítenek, szigetelnek, amire szükség van a korszerűsítéshez. Az aktuális felújítási munkákhoz használjon Sikaflex minőségű terméket annak érdekében, hogy az eredmény esztétikus és tartós is legyen!

A Sikaflex tömítők és a Sikaflex ragasztóanyagok széles választékával várjuk az érdeklődőket. Nézze meg, hogy mit kínálunk felújításhoz, javításhoz, rendeljen akár az eredetinél kedvezőbb áron Sikaflex tömítőket és ragasztókat! Hézagok kitöltéséhez, szigeteléshez, üveg elemek tömítéséhez és számos munkához, rugalmas és strukturális ragasztáshoz egyaránt. Nem akadály a vizes közeg tömítése sem, vizesblokkok, medencék javítását is könnyedén kivitelezheti!

Amennyiben kérdése van a nálunk kapható Sikaflex termékekről, lépjen kapcsolatba velünk a megadott elérhetőségeink egyikén!