Az ipari ragasztástechnika számos területet foglal magába, így az autóiparban alkalmazott tömítőanyagokét is.

A tömítés feladata a felületek egyenetlenségeinek a kiegyenlítése rugalmas, vagy képlékeny alakváltozással; a tömítőanyagoknak tehát úgymond ki kell egyenlíteniük a felületeket. Erre több területen is szükség lehet egy autón belül és kívül, hiszen nem csak a motort és más részegységeket, de a karosszériát is szükséges lehet tömíteni. Éppen ezért az autóiparban többféle tömítőanyagot is alkalmaznak: egyrészt gépészeti, másrészt karosszériatömítő anyagokat, amelyek lehetnek paszta jellegűek, illetve tömítőszalagok is. A Sika tömítőanyagok között természetesen mindkét típus megtalálható, hiszen a Sika az autóipar egyik fontos beszállítója a ragasztó és tömítőanyagok terén.

Sikaflex karosszériatömítő anyagokat kifejezetten arra tervezték, hogy gyors és egyszerű megoldást biztosítsanak a gépjárművek karosszériájának javításához. A Sika tömítőanyagok megoldást nyújtanak varrattömítéshez, szórható és ecsetelhető tömítésekhez, valamint kisebb elemek gépjárműre történő felragasztásához.

Kínálatunkban természetesen többféle Sika tömítőanyag is megtalálható az általános használatú tömítőanyagoktól kezdve, az oldható kapcsolatok tömítésére szolgáló pasztákon át, egészen az öntapadó, butil kaucsuk tömítőprofilig. A Sikaflex karosszériatömítő anyagokat hegesztési varratoknál, lemezátlapolásoknál és -csatlakozásoknál egyaránt lehet, sőt, érdemes használni számos anyag esetében, mint például a festett, vagy horganyzott acéllemezek, a kerámia, a műanyagok, vagy épp az üveg. Rendelje meg Ön is kínálatunkból a Sika tömítőanyagokat, és garantáltan nem fog csalódni!

Ha ipari ragasztástechnikai termékeket, illetve Sika tömítőanyagokat szeretne vásárolni, tekintse meg webáruházunk kínálatát, válasszon, majd rendeljen mindössze néhány kattintással, ha pedig kérdése lenne termékeinkkel, vagy a rendelés menetével kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!