Sikaflex Pro3 Purform a legjobb választás nagy teljesítményt igénylő tömítési feladatok esetén. Keressen érte minket bizalommal Ön is! 

Az építőipar és az ipari felhasználás területén különleges követelményeknek kell megfelelniük a felhasznált tömítőanyagoknak. Választék van bőven, azonban annak, aki semmiképp sem szeretne csalódni és valóban hatalmas teljesítményre van szüksége, a Sikaflex Pro3 Purform terméket ajánljuk. Hogy miért? Mert számos előnye van, amiket érdemes kihasználni. Nézzük ezt egy kicsit bővebben! 

Sikaflex Pro3 Purform alapanyaga a poliuretán, ami egyedülálló tulajdonságokkal rendelkezik, így az ipari tömítéstechnika területén ma már szinte nélkülözhetetlen. Egyszerre tud magas szilárdságú és kemény, illetve rugalmas és lágy lenni, ami rendkívüli előny az építőipar, de a járműipar területén is. A Sikaflex Pro3 Purform az ipar tömítők következő generációja, minden modern követelménynek megfelel. Ellenáll az időjárás viszontagságainak, legyen az szél, forró napsütés vagy épp fagy, biztosítja a szükséges mozgási képességet, ellenáll a vegyi anyagoknak és számos alapfelülettel kompatibilis. Rendkívül tartós, ugyanakkor az ára is megfizethető. A Sikaflex Pro3 Purform használatával nagyteljesítményű és tartós hézagtömítések készíthetők padlókon és építőmérnöki szerkezetekben. Legyen szó vízszintes hézagtömítésről egy parkolóházban, szennyvíztisztító üzemben, a  Sikaflex Pro3 Purformra számíthat! 

Amennyiben nagy teljesítményű tömítőanyagra van szüksége, válassza a Sikaflex Pro3 Purformot! Cégünknél kedvező feltételekkel vásárolhatja meg ezt a korszerű és minden szempontból tökéletes terméket. Használatával kifogástalan tömítést valósíthat meg. 

Ha felkeltettük az érdeklődését a Sikaflex Pro3 Purform iránt, ne habozzon, bátran keressen fel minket részletes tájékoztatásért! Munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére a megadott elérhetőségeink bármelyikén, és minden kérdésére válaszolnak. Forduljon hozzájuk bizalommal Ön is, akár még a mai nap folyamán!