Menu
Your Cart

Sika tömítő és ragasztóanyagok RSS Feed

22 júl. A Sikaflex Pro3 Purformról: miért érdemes ezt használni?
epitesiragasztok 0 556
A Sikaflex Pro3 Purform a legjobb választás nagy teljesítményt igénylő tömítési feladatok esetén. Keressen érte minket bizalommal Ön is!  Az építőipar és az ipari felhasználás területén különleges követelményeknek kell megfelelniük a felhasznált tömí..
24 jan. Zsugorodásmentes kiöntőhabarccsal nincsenek kellemetlen meglepetések!
epitesiragasztok 0 749
A zsugorodásmentes kiöntőhabarccsal garantált a tartós végeredmény. Felejtse el az utólagos javításokat, válassza a kiváló terméket a munkához! A különböző üregek, hézagok, mélyedések rendbetételéhez szükség van kiöntőhabarcsra. Ezzel kapcsolatban fo..
22 júl. Építőipari anyagok webáruháza: házhoz visszük az alapanyagokat!
epitesiragasztok 0 1053
Építőipari anyagok webáruháza, minőségi termékek, online vásárlási lehetőség, válassza a kényelmesebb megoldást a kivitelezéskor! Az építkezések előkészítésével kapcsolatban rengeteg teendő merülhet fel. Ezek közül a legtöbb időt és energiát az alapa..
27 máj. Tömítő anyagok építőipari felhasználásra
0 1110
A tömítő anyagokból is válasszon Sika minőséget! Pontosan milyen termék kapható webáruházunkban és milyen célra használható fel? Az építőipar területén történő felhasználás az egyik leggyakoribb, tömítő anyagokra, ragasztástechnikai termékekre folyam..
13 ápr. Régi bitumenes lemezfedések, és zsindelyek javítása
0 1325
Tetőzsindelyek esetében számos olyan hiba előfordul, amely miatt javítási munkák szükségesek. Ilyen a hiányzó, vagy helytelenül felrakott kezdősor, a helytelen tetőlejtés, vagy akár a hiányzó, vagy helytelenül felrakott alátétlemez. A Sika bitumen al..
24 márc. Beázás, szivárgás megállítása
0 941
Beázás, szivárgás megállítása vízzáró szalaggal.  A Sika bitumen alapú termékei sok esetben a legpraktikusabb vízszigetelési megoldást biztosítják házunk körül. Ezek közé tartozik a Sika MultiSeal szigetelőszalag, amely egy erős, öntapadó, modifikált..
Tételek: 1 - 6 / 6 (1 oldal)