Menu
Your Cart

Szállítási feltételek

Szállítási feltételek, küldés módja, szállítási költségel, szállítási határidő

Szállítási határidő: A Magyarországi raktárunkban található termékek közül,  a megrendelés visszaigazolásától számított max. 8 munkanapon belül. Amennyiben rajtunk kívül álló okok miatt ( készlethiány, beszállítási késedelem) miatt ez nem lehetséges, úgy telefonon, vagy e-mailben értesítjük. A nem raktári termékek várható szállítási határideje 2-3 hét. Természetesen igyekszünk a szállítási határidőket betartani, de mi is a saját beszállító partnerünktől függünk.

Áru átvétele történhet személyes átvétellel, vagy csomagküldő szolgálattal.

személyes átvétel: előre egyeztetett időpontban Debrecenben a székhelyünkön: 4030 Debrecen, Óvoda u. 22/A, vagy a raktárunkból 4030  Debrecen Veres Péter u 93. alatt. Ebben az esetben természetesen szállítási költség nincs!

csomagküldő szolgálattal: A megrendelt terméket a Magyar Posta Logisztika (MPL) csomagszállító szolgáltatásával végezzük. Ebben az esetben a szállítási költség az alábbiak szerint alakul, mely  Magyarország területére érvényes!

Súlyhatár                    Szállítási költség

0  - 20 kg-ig                     2.190.-Ft + ÁFA

20 kg feletti rendelés esetén a szolgáltató felveszi a kapcsolatot a megrendelővel , a szállítás részleteinek megbeszélése érdekében.

Mennyiségtől függetlenül 150.000.- Ft + ÁFA rendelési érték felett a kiszállítás ingyenes!

Fizetési mód: a  kiszállított termékek árát, és a szállítás díját 3 féle módon egyenlítheti ki:    

utánvéttel: a küldemény átvételekor fizeti készpénzzel fizeti a speditőr felé. ( budapesti átvételnél csak előreutalásra van lehetőség!)

készpénzzel: személyes átvétel esetén,ebben az esetben nincs szállítási költség,

banki előreutalással:  a küldött előlegbekérő számla alapján. ( budapestről küldött, vagy ottani személyes átvétel esetén)

Bankszámlaszám:   CIB  10702064-70667684-51100005 számlaszámon.

Előre utalás esetén előre kérjük a végösszeget a fenti bankszámlára fizetni, amint a fizetés megérkezett a bankszámlára, a szállítás megtörténik.

A fizetési mód a megrendelést követően változhat, annak függvényében, hogy Debrecenből, vagy Budapestről kerül az anyag kiszálításra.